Ποιοι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την τρίτη φάση ανάπτυξης NGA

Ποιοι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την τρίτη φάση ανάπτυξης NGA

Αύριο Τετάρτη λήγει η προθεσμία που έχει δώσει η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) στις τηλεπικοινωνιακές εταιρείες προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να αναλάβουν περιοχές για την ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς στο πλαίσιο της τρίτης φάσης που προβλέπει ο σχετικός Κανονισμός για το Vectoring.

eett-flag

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες και εκτιμήσεις στην τρίτη φάση θα συμμετέχει ο ΟΤΕ και πιθανότατα η Wind και η Forthnet. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτή τη φάση ανατίθενται στους ενδιαφερόμενους – με κριτήριο τη μεγαλύτερη προτεινόμενη κάλυψη, εφόσον υπάρξουν περιοχές τις οποίες ζητούν περισσότερες από μια εταιρείες – τα αστικά κέντρα που δεν διατέθηκαν στις προηγούμενες δύο φάσεις και με υποχρέωση ποσοστού κάλυψης μεγαλύτερη από 30%.

Υπάρχει και τέταρτη φάση κατά την οποία ανατίθενται στις εταιρείες αστικά κέντρα που έχουν αιτηθεί, ανεξάρτητα αν μέρος αυτών έχει ήδη ανατεθεί και με κριτήριο την κάλυψη του εναπομείναντος τμήματος.

2017-09-04T15:49:42+00:00Σεπτέμβριος 4th, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ποιοι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την τρίτη φάση ανάπτυξης NGA