Πότε γίνεται;

Το 20o Συνέδριο Infocom World θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018.

 

Ποιες είναι οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου; 

Οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι από τις 09:00 (ώρα έναρξης εγγραφής των συνέδρων) μέχρι τις 18:00 (λήξη εργασιών του συνεδρίου).

 

Πού γίνεται; 

Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21
Αθήνα
Τηλ: 210 72 82 497 / 210 72 82 156

 

Πώς μπορώ να πάω στον τόπο του Συνεδρίου; 

Με το Μετρό: Πλησιέστερος σταθμός «Μέγαρο Μουσικής» 
Με το αυτοκίνητο σας: Η είσοδος του parking είναι στην οδό Κόκκαλη.

Χάρτη της περιοχής του ξενοδοχείου μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής; 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Προ-εγγραφή / Εγγραφή στο συνέδριο

Προκειμένου να συμμετάσχετε στις εργασίες του συνεδρίου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που βρίσκεται στο σύνδεσμο «Φόρμα Εγγραφής» στο κεντρικό μενού του site, Ακολούθως και με την ολοκλήρωση της προ-εγγραφής, θα λάβετε στο email που δηλώσατε, το «e-ticket» μαζί με σχετικές οδηγίες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο συνέδριο κατά την ημέρα διεξαγωγής του, δηλώνοντας τα στοιχεία σας, στην κεντρική γραμματεία που θα βρείτε στο επίπεδο «Σκαλκώτας».

 

Check in / Παραλαβή υλικού συνεδρίου

Στη γραμματεία του Συνεδρίου που θα βρίσκεται στο επίπεδο «Σκαλκώτας», επιδεικνύετε το e-ticket που έχει αποσταλεί στο email που δηλώσατε κατά την online προ-εγγραφή σας και παραλαμβάνετε το badge και το υλικό του συνεδρίου. Στην περίπτωση που δεν έχετε λάβει το e-ticket ή δεν το έχετε μαζί σας, δηλώνετε το email που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή ή το ονοματεπώνυμό σας.

Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει προ-εγγραφή, θα πρέπει να συμπληρώσετε την έντυπη φόρμα που θα βρείτε στη γραμματεία ή να προσκομίσετε μια επαγγελματική σας κάρτα, και κατόπιν θα παραλάβετε το badge και το υλικό του συνεδρίου.

 

Ολομέλεια

Οι κεντρικές ομιλίες του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Σκαλκώτας», του ομώνυμου επιπέδου του Μεγάρου Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών.

 

Workshops

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου  θα διεξαχθεί μια σειρά θεματικών workshops, προσφέροντας μία χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες για την θεματολογία, τις ώρες διεξαγωγής και την διαδικασία εγγραφής θα βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος των workshops 

 

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Σε όλους τους συνέδρους αποστέλλεται βεβαίωση παρακολούθησης του συνεδρίου από την Οργανωτική Επιτροπή.

Υπογραμμίζεται ότι ΔΕΝ θα αποσταλούν βεβαιώσεις παρακολούθησης των Workshop εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου. 

 

Πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα; 

Χρησιμοποιώντας την επιλογή «Πρόγραμμα» από την αρχική σελίδα. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου στο τηλέφωνο 210-52.30.000

 

Πώς θα μπορούσα να αποκτήσω το υλικό του Συνεδρίου; 

Οι σύνεδροι με την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν από την γραμματεία το υλικό του Συνεδρίου. Οι παρουσιάσεις θα τοποθετηθούν στην ιστοσελίδα από όπου θα μπορεί να γίνουν download μετά τη λήξη του Συνεδρίου. Επίσης, υλικό από τις ομιλίες θα αναρτηθεί στο κανάλι του Συνεδρίου στο YouTube.

 

Ποιες είναι οι γλώσσες του Συνεδρίου; 

Η γλώσσα του συνεδρίου είναι Ελληνικά

 

Ποιος το διοργανώνει; 

Το Συνέδριο InfoCom World διοργανώνεται από την εταιρεία Smart Press AE, η οποία βρίσκεται στην διεύθυνση Μάγερ 11, 104 38 Αθήνα, τηλ.:2105201500 – 2105230000, fax: 2105241900, email: smart@smartpress.gr

 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας την ημέρα του Συνεδρίου; 

Θα μας βρείτε στην κεντρική γραμματεία του Συνεδρίου, στο επίπεδο «Σκαλκώτας» του Μεγάρου.

 

Έκθεση:

Στο επίπεδο «Σκαλκώτας», του ομώνυμου επιπέδου του Μεγάρου Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών θα λειτουργήσει έκθεση με τα περίπτερα των χορηγών εταιρειών.